Tilburg in Bedrijf

Hondenpension Joy in Diesssen

Door Peter van Oirschot

DIESSEN - Hondenpension Joy is een nieuw pension dat zich richt op vakantieopvang en dagopvang van kleinere (niet agressieve) honden.

Het nieuwe pensiongebouw aan de Beerseweg 19 in Diessen is ingericht met ruime nachtverblijven, voorzien van een goed ventilatiesysteem, verwarming en airconditioning.

Joy beschikt over drie speelweides. Deze zijn veilig omheind, zelfs voor de allerkleinste honden. En voorzien van kunstgras en allerlei speelfaciliteiten. Op deze weides kunnen de gasten naar hartelust (drie maal daags 1,5 uur) met hun soortgenoten spelen. Dit wordt gefilmd en deze opnames kunt u twee keer per week op de Facebook pagina van Joy volgen.

Een van de drie speelweides wordt seniorenweide genoemd en is, hoe kan het anders, bedoeld voor honden die meer behoefte hebben aan rust.

U werkt en wilt uw hond niet de hele dag alleen thuis laten. U wilt een dagje weg. U vindt het gewoon leuk voor uw hond dat deze een dagje met soortgenoten kan spelen. Dan kunt u gebruik maken van de dagopvang. Uw hond speelt en rust samen met de andere gasten van het pension. Hondenpension Joy is niet enkel een onderkomen, maar een vakantiebeleving.

 

Belangstellenden kunnen gerust een afspraak maken om een keertje te komen kijken bij Hondenpension Joy, Beerseweg 19, 5087 TP Diessen, tel. 06-53226203, www.hondenpensionjoy.nl

 

|Doorsturen