Tilburg in Bedrijf

Hyundai Winterinspectie bij Auto Smolders Tilburg

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Meer dan 100.000 Hyundai-rijders ontvangen vanaf vrijdag 2 november een uitnodiging voor de Hyundai Winterinspectie.

Deze inspectie wordt gehouden op vrijdag 9 en zaterdag 10 november. Hyundai-klanten kunnen die twee dagen zonder afspraak bij Auto Smolders Tilburg langskomen voor een gratis controle van hun auto op maar liefst 15 wintergevoelige punten. Na de keuring ontvangt de Hyundai-rijder een uitgebreide rapportage. Op die manier weet de klant meteen of de auto klaar is voor de winter.

Auto Smolders Tilburg zorgt voor erwtensoep en warme chocolademelk voor de geduldig wachtenden, wat ongetwijfeld zeer wordt gewaardeerd. Hyundai-klanten kunnen bovendien mooie prijzen winnen. Na afloop ontvangen de Hyundai-rijders ook een cadeau. Dit jaar is dat een praktische Hyundai-rugtas. De Hyundai Erkend Reparateur vraagt hiervoor slechts € 2,50. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Semmy, die de donatie gebruikt voor verder onderzoek naar hersenstamkanker bij zeer jonge kinderen.

Prijzen

Mocht onverhoopt vervanging of reparatie nodig zijn, dan heeft Auto Smolders Tilburg ook nog een aantal interessante aanbiedingen voor de klant in petto, zoals accu’s, ruitenwissers en banden.

Hyundai-rijders ontvangen een uitnodigingsmailing met een unieke wincode. Hiermee kunnen zij zelf bij Auto Smolders Tilburg controleren of zij een van de ruim 20.000 prijzen hebben gewonnen. Naast de hoofdprijs -een ‘Fiets overal’-pakket (twee elektrische fietsen, een trekhaak en een fietsendrager)- kunnen televisies, koffiemachines, E-readers en vele andere prijzen worden gewonnen.

Meer informatie: Auto Smolders Tilburg, Kraaivenstraat 16; tel. 013-5286900.

|Doorsturen