Tilburg in Bedrijf

Innovatieve oplossingen van de fysiotherapeut


TILBURG - U voelde het gebeuren. Een verkeerde stap van de stoep waarmee u uw enkel verzwikte, of die nét te zware gereedschapskoffer waarbij het in uw rug schoot. Wanneer u door lichamelijke klachten niet zo kunt bewegen als gewenst, kan dat heel vervelend zijn. U kunt bijvoorbeeld niet meer naar uw werk, uw favoriete sport beoefenen of uw sociale leven wordt beperkt.

Bewegen is hartstikke gezond. Daarmee voelt u zich fitter, blijft u beter op gewicht en het verhoogt uw weerstand. Wanneer dit niet meer kan, kunt u naar een fysiotherapeut gaan. De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Onder begeleiding van een fysiotherapeut werkt u aan een efficiënt herstel, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten pijnvrij kunt uitvoeren.

FysioHolland werkt als aanvulling op de behandeling met innovatieve oplossingen, zoals de FysioHolland App en online huiswerkoefeningen. Zo kunt u ook thuis aan de slag en werkt u aan uw herstel wanneer het u uitkomt. De fysiotherapeuten doen er alles aan om u weer optimaal en pijnvrij te laten bewegen.

Meer informatie: tel. 013-2045030.

|Doorsturen