Nieuws

Advertorial

Internationale Vrouwendag: Hart voor Heldinnen!

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Al meer dan 100 jaar wordt over de hele wereld op 8 maart Internationale Vrouwendag gevierd. Dit is ook al decennia in Tilburg een vanzelfsprekende traditie waarin Feniks de voortrekker is. Het landelijk thema is dit jaar ‘Heldinnen’. Feniks Emancipatie Expertise Centrum, de Kennismakerij, Kunstloc Brabant en de Provinciale Vrouwenraad slaan de handen ineen met een feestelijk programma in de LocHal, de nieuwe parel van Tilburg.

Om 19.15 uur begint het programma met de opening van de expositie ‘Unmapped’, een interdisciplinair samenwerkingsproject van Claudia den Boer (fotograaf), Katja Grässli (choreograaf) en Dorien de Wit (beeldend kunstenaar en schrijver).

Na een welkomstwoord door wethouder Erik de Ridder zal het 'Collegetour'-programma starten met hoofdgast en heldin van deze avond: 3FM-DJ Angelique Houtveen. Muzikale bijdrage komt van singersongwriter Anne van Damme.

Naast het gratis inhoudelijke programma is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de traditionele gezamenlijke maaltijd, inloop vanaf 17.00 uur in het stadscafé van de LocHal. Aanmelden voor de maaltijd kan door middel van een vooruitbetaling van € 7,50 tot uiterlijk 1 maart op rekeningnummer NL25INGB0003558985 t.n.v. Feniks o.v.v. maaltijd IVD, je naam en vlees of vega. Let op: vol is vol (er zijn 80 plaatsen).

Vanaf 22.00 uur gaan de voeten van de vloer tijdens de spetterende afterparty waar muziek wordt gedraaid uit de Top2000 van vrouwelijke artiesten. Iedereen is welkom!

Meer informatie: www.fenikstilburg.nl of www.facebook.com/FeniksTilburg

 

|Doorsturen