Tilburg in Bedrijf

JOST start Ondernemers Boulevard

Door Petra Jansen

TILBURG - De Jonge Ondernemers Sociëteit Tilburg (JOST) organiseert op zondag 25 oktober de eerste editie van de Ondernemers Boulevard.

Ondernemen hoef je niet alleen te doen. Groeien doe je samen. Dat is het motto van de gloednieuwe Ondernemers Boulevard van JOST. Een event voor de ondernemer in spé, de starter, maar ook voor de gevestigde ondernemer die de next step wil maken. Iedereen kan kennis, inspiratie en contacten opdoen op 25 oktober van 16.00 tot 21.00 uur in Station 88, hét nieuwe ondernemershuis in de Spoorzone.

Kennis ophalen

Heel ondernemend Tilburg is uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Ondernemers Boulevard. Bezoekers komen langs interessante hotspots en kunnen kennis ophalen over o.a. regelgeving, het bepalen van een uurtarief, belastingen, branding, sales & marketing, netwerken en nog veel meer… Verder is het mogelijk een professionele profielfoto te laten maken, te speeddaten met een business coach of je visie en strategie te laten visualiseren door een visual consultant. De JOST Starter van het Jaar, de Rabo Starter van het Kwartaal en de door Make it in Tilburg uitgeroepen Ondernemer van de Maand zijn aanwezig en worden geïnterviewd. Bezoekers maken bovendien tijdens de loterij kans op grote prijzen, zoals een lidmaatschap van de JOST of een maand lang gratis werken in Station 88.

Netwerkborrel

De Boulevard wordt afgesloten met een netwerkborrel. Kaarten zijn voor € 15,- verkrijgbaar op Ondernemersboulevard.nl. Bestellers krijgen er gratis een tweede ticket bij. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door JOST, Rabobank, Make it in Tilburg, Gemeente Tilburg, Interpolis en Station 88.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld