Tilburg in Bedrijf

Jumbo opent nieuwe supermarkt aan Westermarkt


VEGHEL - Jumbo opent op woensdag 19 juni de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan de Westermarkt 38 in Tilburg.

De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelend publiek. Het familiebedrijf biedt het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ klanten wordt het aanbod nóg uitgebreider. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Tilburg en omgeving graag om 09.00 uur.

De supermarkt aan de Westermarkt 38 sluit op vrijdag 31 mei om 13.00 uur tijdelijk haar deuren om vanaf woensdag 19 juni verder te gaan als Jumbo winkel. Bij de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 23 juni). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

 

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Zo kunnen klanten genieten van verse pizza's om thuis af te bakken. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn o.a. de slagersgehaktbal en chocoladebol.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld