Tilburg in Bedrijf

Jumbo opent nieuwe supermarkt in Udenhout


UDENHOUT - Jumbo opent op woensdag 17 oktober de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan Kreitenmolenstraat 149 in Udenhout. Jumbo is hiermee op nóg meer plaatsen altijd beschikbaar voor klanten.

Jumbo biedt hier het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ klanten wordt het aanbod nóg uitgebreider. Jumbo opent de nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Udenhout en omgeving graag om 09.00 uur.

Bij de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Bovendien worden alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met 21 oktober). Filiaalmanager Riccardo van Beek is trots op de vernieuwde winkel: ¿We zijn van `groen¿ naar `geel¿ gegaan op basis van de Jumbo formule. Onze supermarkt telt nu ruim 1.200 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega¿s zie ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel.¿

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Zo kunnen klanten genieten van verse pizza¿s om thuis af te bakken. Op het versplein hebben klanten de keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen zij op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba¿s en wilde zalm. Ook wordt in de winkel gekoeld bier verkocht. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo gewoon in het assortiment blijven, zijn o.a. de gehaktbal en de chocoladebol.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld