Tilburg in Bedrijf

Kinderschoenen maken plaats voor grotere collectie dames- en herenschoenen

Kerckhoven Shoes stopt met kinderschoenen

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Kerckhoven Shoes breidt de collectie uit maar stopt met kinderschoenen.

Afgelopen mei heeft Kerckhoven Shoes aan het Besterdplein 13 het 100-jarig bestaan gevierd. Een groot deel van die eeuw heeft de zaak ook kinderschoenen verkocht. Met liefde en plezier. Helaas gaat hier een einde aan komen. Er is veel veranderd in de retail en ook Kerckhoven Shoes moet mee veranderen.

Het koopgedrag voor kinderschoenen is zodanig veranderd, dat de zaak aan het Besterdplein met pijn in het hart heeft besloten om met de verkoop hiervan te stoppen. De winkel gaat zich volledig concentreren op de dames-en herencollecties. Komend voorjaar gaat Kerckhoven Shoes ook nieuwe merken verkopen, zodat het aanbod van schoenen voor volwassenen nog groter wordt en actueel blijft.

 

Voor het zover is hopen de mensen van Kerckhoven Shoes de komende weken alle kinderklantjes te zien, omdat de hele kindercollectie nu afgeprijsd is met kortingen van liefst 20 tot 50%. De mensen van de bekende schoenenzaak op den Besterd danken alle moeders, vaders en kinderen voor het in hen gestelde vertrouwen gedurende vele jaren.

'We blijven jullie vast zien voor onze dames- en herencollecties. En natuurlijk ook voor onze dameskleding', aldus het team van Kerckhoven Shoes. 'Komend voorjaar ondergaat onze winkel ook weer een kleine metamorfose, zodat we weer helemaal up to date zijn.'

|Doorsturen