Tilburg in Bedrijf

Advertorial

KNIT&KNOT De Brei- en Haakdagen van het Zuiden

Door Cor de Groot


Op 12,13, 14 oktober vindt de 6e editie van KNIT&KNOT plaats. De mooie Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van KNIT&KNOT, de Brabantse brei- en haakdagen! Een event voor iedereen die houdt van haken, maar ook van breien, vilten, macrameeën, spinnen en borduren.


KNIT&KNOT is voor iedereen! Shoppen bij exposanten of aanschuiven bij specialisten voor make & takes, workshops en inspiratie. Of je nu net begint of al de nodige ervaring hebt inspiratie genoeg bij de standhouders en ontwerpers.


De leukste dingen maak je gewoon lekker zelf! Leuk als je vriendinnen vragen, waar je die gave sjaal of dat toffe kussen en die trendy poef vandaan hebt. Zelf gemaakt, kan je dan met trots zeggen. Een afgerond project geeft je een gevoel van trots! Zo zal Haakgroep Tilly onder leiding van mannelijke haker Steef , speciaal voor KNIT & KNOT een enorm gehaakt drieluik plaatsen op het hekwerk voor de koepelhal. Op 9 oktober is het afgerond en gaat hij het ophangen!


The return of the stitches! Dit jaar hebben wij als extra thema borduren. Borduren is helemaal hip. We laten zien hoe bepaalde handwerktechnieken prachtig te combineren zijn

|Doorsturen