Tilburg in Bedrijf

Korte lijnen maken uitvaart voordeliger

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Al dertig jaar is Karel Houtepen werkzaam in het uitvaartwezen. Sinds juli 2017 als zelfstandig uitvaartondernemer met TilburgUitvaart.nl

Nico Kat

Na een overlijden bespreekt hij met de nabestaanden het hele verloop van de uitvaart. Karel Houtepen: "Ik leg de contacten met de uitvaartlocaties, voorganger, help met opstellen van kennisgevingen, regel het rouwvervoer, aangifte bij de gemeente, afhandelen van uitvaartpolissen, etc." Als zelfstandig ondernemer zijn de lijnen bij Tilburg Uitvaart korter. De ondernemer heeft zelf contact met gemeente en leveranciers en verzorgt zelf de administratie. "Omdat deze lijnen korter zijn, zijn mijn tarieven ook lager dan van de meeste andere ondernemingen in de regio", aldus Karel Houtepen. "Mensen kunnen hiervoor mijn site www.tilburguitvaart.nl raadplegen. Ik ben bekend met de gebruiken van de meeste religies en verzorg ook repatriëringen vanuit of naar het buitenland."

Het werkgebied van deze uitvaartondernemer bestaat uit Tilburg en omliggende plaatsen als Goirle, Hilvarenbeek, Diessen, Moergestel, Oisterwijk, Udenhout, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Dongen, Rijen, Gilze en Alphen. Voor vragen vooraf of het melden van een overlijden is Karel Houtepen te bereiken via tel. 06-11848811.

(FOTO: Nico Kat)

|Doorsturen