Tilburg in Bedrijf

Advertorial

‘Kracht on Tour’ komt weer naar Tilburg!

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Op zoek naar werk? Feniks, Emancipatie Expertise Centrum organiseert op 18 januari 2018 weer ‘Kracht on Tour’! Dat staat voor vrouwen die vooruit willen, kansen grijpen en hun eigen geld willen verdienen. Dit spetterende evenement vindt plaats bij de Euroscoop in Tilburg en duurt van 9.00 tot 12.30 uur.

Bij het event maak je kennis met ‘dealmakers’: Tilburgse werkgevers uit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid, die betaald werk, een stage, vrijwilligerswerk, of een cursus aanbieden. In 2017 was Kracht on Tour een groot succes met 450 vrouwen, 30 dealmakers en 600 deals!

Programma
De dag begint met een inhoudelijk programma met inspirerende verhalen van ondernemende vrouwen en een fantastisch optreden van Sarah-Jane met band! Zij is uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent, won de Amsterdamse Popprijs en staat in het voorprogramma van Billy Ocean. Ook trad Sarah-Jane regelmatig op bij De Wereld Draait Door.

Informatiemarkt
Na het inhoudelijke programma maak je op de informatiemarkt kennis met werkgevers, sluit je deals en wissel je ervaringen uit met andere vrouwen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee en een broodje.

Aanmelden
‘Kracht on Tour’ is gratis toegankelijk, inclusief consumpties. Aanmelden kan door te mailen naar krachtontour@fenikstilburg.nl of te bellen naar 013 - 542 18 96. Kijk voor meer informatie ook op https://www.facebook.com/FeniksTilburg of op www.fenikstilburg.nl.

‘Kracht On Tour’ wordt georganiseerd in samenwerking met de partners van Menss, de Gemeente Tilburg en het ministerie van OCW.

 

|Doorsturen