Tilburg in Bedrijf

Advertorial

Letselbureau stopt en Dammers en Verlaan Letselschade neemt het stokje over

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Hans Noordsij

Iedereen bedankt die aan mij in de afgelopen 23 jaar de regeling van een letselschade heeft toevertrouwd!

Na al die jaren is voor mij is de tijd gekomen om het stokje door te geven.
Mijn Letselbureau heeft de laatste lopende letselzaken (bijna) afgerond.

Letselbureau was de “Founding father” van iLetsel. Via iLetsel kon u in uw eigen dossier komen en zo op de hoogte blijven, maar ook actief zelf meedoen.
iLetsel is in de loop van de tijd ontdekt door de branche en uitgegroeid tot het grootste systeem binnen de letselschade.
Rond 35% van de letselschades in Nederland worden op het digitale iLetsel platform behandeld.
De tijd die vrijkomt, doordat ik zelf geen letselschades meer behandel, zal ik met veel plezier aan de verdere uitbouw van iLetsel besteden.

Voor velen van u was de witte iLetsel-Tesla een bekende verschijning. Deze zult u dus toch nog regelmatig tegen kunnen komen :)

Maar ik laat u niet met lege handen staan. Ik ben blij te melden dat mijn plaats in iLetsel wordt overgenomen door Dammers en Verlaan Letselschade.
Een nieuw kantoor waar twee ervaren letselschadespecialisten voor u klaar staan. Na jarenlang bij een Rechtsbijstandverzekeraar gewerkt te hebben namen zij de uitdaging aan om een eigen bedrijf, met alle voordelen van iLetsel, te starten.
Ik kan ze bij u van harte aanbevelen. Omdat zij, naast natuurlijk een heel goede kwaliteit, ook als enige bedrijf in Tilburg en omstreken u het gemak van iLetsel kunnen bieden.

Ik wens Andrea en Mariska veel geluk met hun mooie bedrijf. Maak kennis met hen op http://www.dvletselschade.nl

 

Andrea Verlaan

Mariska Dammers

|Doorsturen