Tilburg in Bedrijf

Advertorial

Lichaamsgerichte vrouwencoach in Tilburg

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Aan de Nieuwe Bosscheweg 91 in Tilburg is psycholoog en bodyworker Floor Slagter een praktijk gestart. Zij begeleidt vrouwen met vragen over vrouwelijkheid en seksualiteit. Vragen die vaak gesteld worden aan Floor: "Ik wil graag genieten van mijn lichaam"; "Er is te vaak over mijn grenzen gegaan, hoe kan ik mijn grenzen voelen en ze uiten?"; "Ik heb pijn bij het vrijen"; "Ik schaam mij voor mijn lichaam"; "Ik wil met plezier in het leven staan".

De basis van het werk van Floor is bewust worden van je lichaam, van je emoties en van je gedachten. Er is individuele begeleiding mogelijk en er zijn diverse workshops. De individuele begeleiding wordt afgestemd op de specifieke vraag. De begeleiding kan bijvoorbeeld bestaan uit ademwerk, drukpuntmassage, traumaverwerking, coaching of voice dialogue. Floor heeft in de afgelopen jaren al honderden vrouwen uit Nederland en België succesvol begeleid.
Floor: “Lichaam en geest één zijn. Belemmeringen en blokkades worden óók in je lichaam opgeslagen. Door coaching met lichaamswerk te combineren, ervaar je een nieuwe waarheid en vrijheid in je lijf.” Daarnaast biedt Floor Slagter online cursussen in ontspanning of lichaamsbewustzijn aan.
Alleen praattherapie is vaak niet voldoende. Door ook het lichaam mee te nemen in de benadering werkt de begeleiding zeer effectief en efficiënt. Dat maakt dit werk uniek in Nederland.
Contact opnemen met Floor? contact@floorslagter.nl, 06-28052504 of www.floorslagter.nl

 

 

 

|Doorsturen