Tilburg in Bedrijf

Advertorial

Lincherie Tilburg opent winkel in de Reeshof

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Lingeriespeciaalzaak Lincherie Tilburg opent op donderdag 23 augustus de deuren van haar fonkelnieuwe winkel in Tilburg aan de Heijhoefpromenade in de Reeshof. Het luxe interieur, de ruime paskamers en persoonlijk advies zorgen samen voor een verrassende shopping experience.
De collectie van onder meer MarieJo, PrimaDonna, Aubade, Andres Sarda, Wolford, DKNY en Calvin Klein (ook voor heren…) is veelzijdig en gevarieerd. Maar ook TenCate ontbreekt niet in deze prachtige winkel. Op deze manier biedt Lincherie voor iedere smaak, figuur en gelegenheid een passende oplossing. Bij een opening hoort een actie en daarom krijgt iedereen 20% korting op alles van TENCATE. Als dat geen spetterend begin is….. Deze actie is geldig t/m 1 september.Wat kunt u verwachten in deze eigentijdse lingeriewinkel? Voor iedere type vrouw een andere stijl. Om u alvast in lingeriesfeer te brengen hebben zij voor u dit najaar

- Vintage pasteltinten; Romantisch oudroze, een zijdezachte natuurtint of een warme toffeekleur…
- Sensuele natuurlook; Stoer maar toch verfijnd….
- Schitter in de nacht; Warme kleuren als Perzisch rood of ultraviolet geven zwart en donkere blauwtinten extra diepte….

Eigenaresse Dorien de Jong benadrukt dat ze laagdrempeligheid, klantgerichtheid en eerlijk advies heel belangrijk vindt. Reden te meer dus om een kijkje te gaan nemen. Lingerie Stylistes Michelle, Ingrid en Imke van Lincherie Tilburg zetten de nieuwste trends in lingerieland voor je op een rij zodat je ook dit seizoen weer straalt van zelfvertrouwen. Stap eens binnen en voel je welkom in de wondere wereld van de Lingerie.

Lincherie Tilburg
Heyhoefpromenade 33
tilburg@lincherie.nl

 

|Doorsturen