Tilburg in Bedrijf

Lincherie Tilburg viert 1-jarig bestaan

Door Petra Jansen

TILBURG - Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus viert Lincherie Tilburg op feestelijke wijze het 1-jarig bestaan .

Vele klanten weten de prachtige lingeriespeciaalzaak al te vinden en komen hier graag terug. Je wordt er professioneel, eerlijk, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen. De medewerksters denken met je mee en doen er alles aan om je als klant met een voldaan en tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Shoppen bij Lincherie Tilburg zorgt voor een feelgood-moment; het luxe interieur, de ruime paskamers en de prachtige collectie zorgen samen voor een verrassende shopervaring.

Collectie

De collectie van onder meer MarieJo, PrimaDonna, Aubade, Andres Sarda, Wolford, DKNY en Calvin Klein (ook voor heren) is veelzijdig en gevarieerd. Maar ook TenCate ontbreekt niet in de winkel. Op deze manier biedt Lincherie Tilburg voor iedere smaak, figuur en gelegenheid een passende oplossing. En wat is een mooie outfit zonder de finishing touch? Ook voor panty’s van Wolford en Oroblu kun je bij Lincherie Tilburg terecht.

Prijzen

Wacht niet langer en kom dit weekend gezellig een kijkje nemen in deze prachtige en laagdrempelige winkel en laat je verrassen door de mooiste lingerie en nachtmode. Speciaal voor deze verjaardag is de winkel feestelijk versierd met ballonnen en maakt iedere klant kans op geweldige prijzen, waarbij de hoofdprijs een gratis lingeriesetje is. Uiteraard ontbreekt een kop koffie met iets lekkers erbij niet aan je bezoek. Het team van Lincherie Tilburg bestaande uit Dorien, Ingrid, Marian en Will staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Adres: Heyhoefpromenade 33 in Tilburg.

|Doorsturen