Tilburg in Bedrijf

Monuta Tilburg en Monuta Tom van Dijk worden één bedrijf

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Monuta Tilburg en franchisenemer Monuta Tom van Dijk vormen vanaf 1 maart één bedrijf: Monuta Tom van Dijk B.V.

"Een mooie vorm om nog intensiever samen te werken en voortaan met één duidelijk en herkenbaar gezicht in de regio naar buiten te treden", vertelt Tom van Dijk, die eindverantwoordelijke wordt van de nieuwe onderneming en tegelijkertijd uitvaartverzorger blijft.

"Monuta Tom van Dijk is al vijf jaar een betrouwbare franchisenemer voor Monuta. Ook wij hebben gezien dat de klanten de dienstverlening van Tom van Dijk zeer waarderen. Niet voor niets hebben wij Monuta Tom van Dijk een jaar geleden uitgeroepen tot 'Monuta Franchisenemer van het jaar'. Voor ons een reden om de samenwerking voort te zetten, maar dan op een manier die nog beter bij beide partijen past", aldus directeur Uitvaartzorg Monuta Roos Zwetsloot.

Op korte termijn zal het naast Crematorium Tilburg gelegen uitvaartcentrum aan de Karel Boddenweg in een nieuw jasje gestoken worden.

Het werkgebied van de nieuwe onderneming Monuta Tom van Dijk omvat naast Tilburg ook de omliggende dorpen en gemeenten. Daarnaast heeft Monuta in de regio nog een samenwerking met Els Alessie, die het vertrouwde gezicht van Monuta is en blijft in een deel van de wijk Reeshof, in Dongen, Bavel, Chaam en omgeving.

Meer informatie: www.monutatomvandijk.nl

|Doorsturen