Tilburg in Bedrijf

Naamswijziging Garage Denissen

Door Peter van Oirschot

Fons Denissen wenst Bart van den Born veel succes voor de toekomst

De Tilburgse Nissan en Kia dealer Garage Denissen gaat vanaf heden verder onder de naam: Leendert van den Born. Garage Denissen werd in 1954 opgericht. Al vanaf 1966 vertegenwoordigd Denissen het merk Nissan. Het is daarmee de oudste Nissan dealer van West Europa. In 2008 verkreeg het Tilburgse familiebedrijf ook het Kia dealerschap.

Familiebedrijf

In 2012 besloot toenmalig DGA , Fons Denissen, zijn bedrijf te verkopen aan zijn collega Nissan en Kia Dealer Leendert van den Born. Eveneens een familie bedrijf onder leiding van de 2e generatie: Bart van den Born. Fons Denissen bleef, ook na de overname, werkzaam binnen het bedrijf, maar heeft nu besloten van zijn pensioen te gaan genieten. Fons Denissen was enkele jaren actief in de Aftersales commissie van Bovag autodealers, maakte 18 jaar deel uit van het bestuur van de vereniging van Nissan dealers (Nisdon) en was ruim 30 jaar bestuurslid van de Tilburgse autodealers.

Afgelopen vrijdag werd op een druk bezochte feestavond het 50 jarige bestaan van Leendert van den Born gevierd en nam Fons Denissen officieel afscheid.

Vijf vestigingen in Brabant

Leendert van den Born opende onlangs een Kia vestiging in Waalwijk. Daarmee komt het totaal op 5 vestigingen in Midden en West Brabant waar het bedrijf de merken Nissan en Kia voert. 

|Doorsturen