Tilburg in Bedrijf

Advertorial

Nieuw: Wedding Company lanceert uniek concept

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Nieuw concept; Wedding Company, komt als eerste met een landelijk huwelijksmagazine voor gays en hindoestaanse huwelijken.

s Hertogenbosch - Wedding Company is een nieuwe onderneming van Anne-Marie van der Sanden. Het bedrijf verbindt ondernemers uit de huwelijksbranche met aanstaande bruidparen. Het concept is uniek omdat het een samenwerkingsverband is van 3 verschillende culturen, de regionale reguliere huwelijksbranche, de landelijke hindoestaanse huwelijksbranche en landelijke gay huwelijksbranche, samengevoegd op één website www.wedding-company.com. Op deze manier worden klant en ondernemer op inspirerende en vernieuwende wijze bij elkaar gebracht.
Wedding Company biedt het platform om de ondernemer nóg zichtbaarder te maken bij aanstaande bruidsparen. Dat gebeurt online én offline. Via een magazine dat onder andere verkrijgbaar is bij de deelnemende ondernemers, de website, Facebook en Instagram.
Het regionale reguliere magazine start dit jaar in Brabant. Zij hebben de eer om als eerste van start te gaan en in 2019 zal dit landelijk (36 regio’s) uitgegeven gaan worden. Voor lokale ondernemers een mooie kans om meer klanten hun zaak in te krijgen. En voor aanstaande bruidsparen om inspiratie op te doen en mooie prijzen te winnen. Aan dit unieke concept is ook een goed doel verbonden, Het vergeten kind, met als ambassadeur Johnny de Mol.
1 Augustus jl. is Wedding Company officieel van start gegaan. Voor die tijd is er hard gewerkt om de juiste partners te selecteren. Zo heeft een deelnemende partner, die bekend is in de huwelijksbranche in 1998 het eerste homohuwelijk ter wereld van Sugar Lee Hooper georganiseerd. Daarna is deze partner niet onverdienstelijk gebleven, ook het wereldrecord van champagnepiramide bouwen met ruim 50.000 glazen, staat op zijn naam. De partner achter de hindoestaanse versie heeft zeer ruime ervaring als medeorganisator/oprichter van The big day, DE weddingbeurs in het GIA Trade & Exhibition Centre in Den Haag www.thebigday.nu

 

 

)

 


|Doorsturen