Tilburg in Bedrijf

Nieuwe Jumbo Foodmarkt open op woensdag 21 november

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De zesde Jumbo Foodmarkt wordt op woensdag 21 november geopend aan de Stappegoorweg 175 in Tilburg.

Tom Valstar / Beeld Werkt

De winkel van ruim 3.000 vierkante meter combineert het beste van Jumbo en La Place voor een totaalbeleving op het gebied van food. De Foodmarkt heeft een van de grootste groente- en fruitafdelingen van Nederland, verkoopt vers La Place brood uit de eigen bakkerij en verder zijn diverse streekproducten opgenomen in het assortiment. Klanten kunnen versbereide gerechten meenemen of ter plaatse opeten in het sfeervolle ‘Foodcafé’ met 165 zitplaatsen. Kinderen kunnen zich vermaken in de kidscorner.

Timo Roosen

Jumbo Foodmarkt Tilburg opent feestelijk haar deuren op woensdag 21 november om 09.00 uur. Team Jumbo wielrenner Timo Roosen zal de winkel samen met de medewerkers openen. De eerste 300 klanten krijgen een gratis bos bloemen cadeau. Tijdens de opening zijn er diverse proeverijen, kookdemonstaties en workshops, begeleid door koks en versspecialisten van Jumbo Foodmarkt. Bovendien krijgen klanten van woensdag 21 tot en met zondag 25 november bij besteding vanaf 25 euro een gratis chocoladetaart.

Pick Up

Jumbo Foodmarkt Tilburg is geopend maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 20.00 uur.

De nieuwe Foodmarkt krijgt ook een Jumbo Pick Up Point. Klanten kunnen online bestellingen in de winkel ophalen wanneer hen uitkomt. Klanten die via website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij de speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Ook heeft de winkel een OV-chipkaart oplaadpunt.

 

Meer informatie: www.jumbofoodmarkt.nl

|Doorsturen