Tilburg in Bedrijf

Nieuwe Mazda3 in showroom Auto Smolders


TILBURG - De nieuwe Mazda3 staat vanaf 15 maart in de showroom van Auto Smolders voor prijzen vanaf ¿ 27.160,- voor de versie met 2.0 SKYACTIV-G 122 benzinemotor.

Door Florentine Tacke

Bij de lancering van het nieuwe model heeft Mazda een bijzonder scherp introductieaanbod: een gratis Bose® Audio Systeem t.w.v. ¿ 850,- bij aanschaf van het Comfort pakket. Met dit nieuwe model zet het automerk een volgende stap in het KODO-design.

De nieuwe Mazda3 is een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap. Van de grille tot de achterlichten is de hele auto ontworpen volgens het KODO-design van Mazda. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de luxe standaarduitrusting. Het is schoonheid op zijn puurst.

Perfect in balans

De zithouding van de nieuwe Mazda3 is zo ontworpen dat de stoelen comfortabeler, stabieler en zelfs gezonder zitten. En de nieuwe Mazda3 is standaard voorzien van het innovatieve Active Driving Display. Ook is de auto voorzien van navigatie en informatie van veiligheidssystemen. De schoonheid van de Mazda3 zit ook in de stilte tijdens het rijden. De nieuwe Mazda3 geeft een echt gevoel van eenheid; een auto die perfect in balans is.

De nieuwe Mazda3 is naast de zuinige benzinemotor ook leverbaar met de efficiënte 1.8 Skyactiv-D 116 dieselmotor en later dit jaar de revolutionaire 2.0 liter Skyactiv-X benzinemotor. Beide benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden.

Met een instapprijs van ¿ 27.160,- is ook de prijs van deze nieuwe Mazda3 één en al schoonheid. De auto is verkrijgbaar als elegante Sedan en sportieve Hatchback en is direct leverbaar en te ervaren. De Skyactiv-X benzinemotor met 181 pk wordt voor het einde van dit jaar verwacht.

Meer informatie: Auto Smolders, Kraaivenstraat 16, 5048 AB Tilburg. Tel. 013-2911800, www.autosmolders.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld