Tilburg in Bedrijf

Nu nóg meer keuze bij Eyelove Brillen

Door Peter van Oirschot

Joep de Beer

TILBURG - Prijsvechter Eyelove in Tilburg bij DA Drogisterij Parfumerie Ad de Jongh aan het Besterdplein 10 is vernieuwd en heeft nu een extra grote collectie van het snelgroeiende brillenbedrijf.

Voortaan kunnen klanten kiezen uit 450 monturen uit de nieuwste collectie, twee keer zo veel dan voorheen. Eyelove wil de komende periode nog meer bestaande verkooppunten gaan uitbreiden, want er blijkt veel animo voor te zijn. De nieuwe verkooppunten van Eyelove zijn twee keer zo groot en hebben de nieuwste collectie brillen. Veel monturen zijn nu ook leverbaar in verschillende kleuren.

Lage prijzen

Eyelove zag het aantal klanten alleen dit jaar al met 34% toenemen. Eyelove verkoopt ieder jaar ruim 200 duizend brillen en dankt zijn populariteit aan de vaste lage prijzen. Een complete multifocale bril kost standaard 99 euro. Een bril op sterkte 49 euro, inclusief een gratis oogmeting. Dat is een fractie van de prijs die traditionele opticiens en optiekketens rekenen. Hiermee heeft Eyelove binnen enkele jaren een marktaandeel weten te bemachtigen van maar liefst 7 procent.

Eyelove is een prijsvechter in de brillenmarkt en verkoopt in Nederland, België en de Verenigde Staten brillen tegen vaste lage prijzen via 165 shop-in-shops in apotheken en winkels.

|Doorsturen