Tilburg in Bedrijf

Officiële opening Kringloop-Goedkoop

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zaterdag 9 februari is de officiële opening van Kringloop-Goedkoop, Zuidoosterstraat 23 in Tilburg.

De nieuwe kringloopwinkel wil tweedehands goederen van goede kwaliteit tegen een nog scherpere prijs aanbieden dan de bestaande kringloopwinkels in de regio. De winkel van Ilyas Gul biedt een ruime keuze aan meubels, kleingoed, sieraden, elektrische apparaten, boeken, platen, kleding en textiel, doe-het-zelf producten en nog veel meer. Kringloop-Goedkoop beschikt bovendien over een speciale speelgoedafdeling. Het totale vloeroppervlak van de winkel bedraagt 1.200 m2.

Woningontruiming

Het ontruimen van een huis is vaak een zware klus, waarbij het niet altijd alleen gaat om persoonlijke bezittingen. Ilyas Gul en zijn mensen staan ook voor u klaar in zware tijden en bij gevoelige zaken. De spullen komen op de juiste bestemming terecht en uw huis wordt met zorg opgeruimd. Voor meer informatie over een woningontruiming of offerte kunt u contact opnemen via Kringloop-Goedkoop.nl. U kunt afgezien van een woningontruiming ook altijd zelf spullen brengen of -in overleg- op laten halen.

Openingsactie

Ter gelegenheid van de officiële opening heeft Kringloop-Goedkoop komende zaterdag een bijzondere aanbieding. De eerste 100 klanten die 20 euro of meer besteden kunnen voor slechts 2,50 euro een nieuwe, luxe bowl-set aanschaffen.

Kringloop-Goedkoop is geopend maandag tot en met zaterdag van 10.00-17.00 uur. Uw grote aankopen kunnen eventueel in overleg thuis worden bezorgd. Kringloop-Goedkoop is telefonisch te bereiken via 06-45 631 864 (Ilyas) of 06-49 467 322 (Berrie). E-mail info@kringloop-goedkoop.nl , website www.kringloop-goedkoop.nl

|Doorsturen