Tilburg in Bedrijf

Ondernemerssymposium 'The Road' op 8 april


TILBURG - De Academic Business Club organiseert al sinds 2007 ieder jaar 'The Road', een ondernemerssymposium voor iedereen met ambities voor of interesse in ondernemerschap.

Na de succesvolle voorgaande edities, waar meer dan 750 studenten en ondernemers aanwezig waren, zal op 8 april Theaters Tilburg weer in het teken staan van ondernemersverhalen.

Op deze maandagavond in Theaters Tilburg zullen meerdere oprichters van inmiddels succesvolle ondernemingen spreken. Juul Manders, co-founder van fashion merk BALR. zal komen vertellen hoe zij klanten zoals Neymar en Torres binnenhalen. Ook zal Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager, spreken over zijn innovatieve bedrijf dat het algemene verlangen naar vlees vervult, zonder dat er dieren aan te pas komen. Daarnaast zal Charles van Goch van Mise en Place vertellen over hoe zijn studentenbedrijf uitgroeide tot een van de grootste horeca uitzendbureaus. Als dagvoorzitter zal Gwen van Poorten, bekend van BNN, de avond begeleiden.

Naast dat het symposium bezoekers inspireert en motiveert om die eerste stappen te nemen richting ondernemerschap, zijn er ook kansen om te netwerken met andere aanwezige studenten en bedrijven tijdens de netwerkborrel. Deze vindt plaats direct na het symposium, onder het genot van een drankje in de foyer van Theaters Tilburg.

Zowel studenten als ondernemers zijn van harte welkom om op deze avond te ontdekken welke uitdagingen en kansen de entrepreneurs van nu onder ogen zien.

Aanvang symposium om 18.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theroadsymposium.nl/tickets

|Doorsturen

Tilburg in Beeld