Tilburg in Bedrijf

Online bestellen steeds populairder bij de Tilburgse Plussen

Door Silvester Klaasman

TILBURG - Online boodschappen doen wordt steeds populairder. Dit jaar bestelde maar liefst een kwart van de Nederlanders hun boodschappen wel eens online. Ook bij Plus IJsselstein en collega Peek (Heyhoef) en Pieter Vreedeplein worden er steeds vaker online boodschappen besteld. Dit kan via plus.nl of de Plus-app.

De bestelde producten worden door de vertrouwde gezichten van deze Pluswinkels verzameld en thuisbezorgd. Zo maakt Plus IJsselstein,Peek en Pieter Vreedeplein boodschappen doen nog gemakkelijker.

Online vindt de klant hetzelfde assortiment, dezelfde service en dezelfde prijzen als in de winkel. ¿Vertrouwde mensen, een vertrouwd assortiment en een vertrouwde service. Dat is wat de klant van ons gewend is en dat is wat we ook online bieden. En hierin gaan we ver. Zo kun je bij ons zelfs vers afgebakken brood online bestellen. Binnenkort kan men ook via de Pluswebsite bloemen laten bezorgen en ook komt eindelijk vers gebak ook beschikbaar voor de klant."

Plus Express en Plus Ophaalpunt

Plus IJsselstein/Peek en Pieter Vreedeplein bieden ¿ naast de reguliere bezorging - ook Plus Express aan. Met Plus Express heeft de klant de boodschappen twee uur na het bestellen al in huis. Klanten hebben daarnaast de mogelijkheid om de bestelde boodschappen bij het Plus Ophaalpunt in de winkel op te halen. Zo bespaart de klant tijd op de dagelijkse boodschappen. Bij Plus Express betaalt men wel een toeslag.

Ook voor de zakelijke boodschappen kan ieder bedrijf of instelling bij de Plus-vestigingen in Tilburg terecht. En waarom niet een keer uitproberen? Tot en met 31 december 2019 is het in ieder geval gratis want de 6,50 bestelkosten zijn voor de rekeningen van Plus. Het minimale orderbedrag is 25 euro.

Alle informatie over het online bestellen is te vinden op plus.nl.

|Doorsturen