Tilburg in Bedrijf

Open dag meditatiehuis Het Zonnelicht


TILBURG - Op zondag 21 april, eerste paasdag, opent meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90 G in Tilburg, officieel haar poort van 9.00 tot 17.30 uur en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Het Zonnelicht heeft een meditatiehuis in Japanse stijl, omringd door een mooie tuin van groene bamboe.

Het Zonnelicht wil een fijne plek zijn waar mensen kunnen samen komen, met als voornaamste doel de verbinding met ons diepere zelf. Naast de verhuur van het meditatiehuis biedt Het Zonnelicht zelf ook Zonnelichtdagen aan. Er worden momenteel al Zonnelichtochtenden gehouden op zondag van 9.00 tot 11.45 uur, in samenwerking met Dorle Lommatzsch van de Academie voor Open Bewustzijn. Het eerste deel van deze ochtend bestaat uit een stiltemeditatie en het tweede deel steeds uit een wisselend aanbod.

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei is er een Zonnelichtweekend waarin diverse workshops en activiteiten plaatsvinden zoals, ohm chanting cirkel (Bakti Marga) mindfulness in relaties (Dorle Lommatzsch), healing mantra’s (Bas Brand Heek), puur dansen (Godert Verbiest), en yoga nidra (Monique Coppens). Daarnaast biedt Art of Living in het weekend van 26 t/m 28 april en 14 t/m 16 juni hun 'happiness' en meditatie programma aan. Het Zonnelicht hoopt dat er in de toekomst ook activiteiten op dit gebied ontplooit gaan worden voor basisschoolkinderen en middelbare scholieren.

Meer informatie: www.hetzonnelicht.nl

|Doorsturen