Tilburg in Bedrijf

Oplevering huurwoningen in Zuiderpark

Door Peter van Oirschot

Abe en Marco

TILBURG - Op de voormalige voetbalvelden van voetbalvereniging Ons Vios is gestart met de bouw van de nieuwe kleinschalige woonwijk Zuiderpark. Met prachtige vrije sector huurwoningen in de stijl van de Delftse School, met aandacht voor ambachtelijke details zoals gekeimde gevels. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt met een luxe keuken en complete badkamer. Met drie slaapkamers en een ruime zolder bieden de woningen daarnaast veel ruimte.

Bij de keuze van de bouwmaterialen wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid en rendement. Op ieder dak liggen liefst 14 zonnepanelen die onder meer bijdragen aan de lage EPC van gemiddeld 0,1. Hier bespaar je flink op de energierekening. Zuiderpark ligt aan de zuidzijde van Tilburg, tussen Ringbaan Zuid, Tatraweg en Stappegoorweg. Alle woningen worden verhuurd in de vrije sector met een huurprijs vanaf € 950 per maand.

Er zijn nog woningen te huur. Vrijdag 8 december tussen 16.00 en 17.00 en zaterdag 9 december tussen 10.00 en 12.00 uur is de modelwoning aan de Harzstraat 4 te bezichtigen tijdens het open huis. Het verhuurteam van vb&t Verhuurmakelaars laat je graag de woning zien. Meer informatie over het huuraanbod, plattegronden en inschrijven staat op www.hureninzuiderpark.nl

|Doorsturen