Tilburg in Bedrijf

Optredens Be Sharp! en Kathleen Willems op Korvel

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Zaterdag 16 december trakteren de ondernemers op het Winkellint Korvel weer op een mooi gratis evenement: het traditionele Etalages lauwen. Van 14.00 tot 17.00 uur shop je extra sfeervol bij alle wereldse winkels, geniet je van optredens van acapella vocal group Be Sharp! en zangeres Kathleen Willems. En natuurlijk heerst er een warme winterse sfeer. Als je via facebook je stem uitbrengt op de mooiste etalage, maak je ook nog eens kans op prachtige prijzen. Dat kan vanaf nu tot zaterdag 6 januari.

De ondernemers op Korvel strijden elk jaar om de mooiste etalage. De één heeft nog mooiere versieringen dan de ander. Een vakkundige jury velt zijn oordeel over de etalages, maar de publieksprijs is toch altijd weer de grootste kroon op het werk. Tot half januari geniet je van alle pracht en praal achter de winkelruiten, maar op 16 december wordt je shopervaring helemaal op een hoger niveau gebracht. Optredens en een winterse ambiance zorgen ervoor dat inkopen doen een feestje wordt. En natuurlijk kun je ook voor een hapje en dranken op het werelds Winkellint terecht.

Iedereen kan via de facebookpagina tot en met 6 januari zijn stem uitbrengen op zijn favoriete etalage. Je maakt dan kans op prachtige prijzen, die door de ondernemers op Korvel beschikbaar worden gesteld.

www.facebook.nl/WinkellintenKorvelBesterd

www.korvel-besterd.nl/evenementen

|Doorsturen