Tilburg in Bedrijf

Advertorial

PaperPassion, het event voor Paperliefhebbers : knip, plak, schets, kleur, schrijf, verf en bewonder!

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

PaperPassion – 18, 19 -20 oktober 2018 – Koepelhal Tilburg! Een interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan voor jezelf, je interieur of voor een ander.

Passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen!
Shoppen, workshoppen of aanschuiven bij specialisten voor informatie, inspiratie en make & takes. Met de specialisten van Share the Passion; de Letterheads, het plannerCafé, het project #letsketchstarted en de designers aan de demotafels hebben we de top van creatief Nederland in huis! Heerlijk om weer met de hand te schrijven en te tekenen met mooie letters!

Nieuwe Trend in PaperLand: Een bullet journal brengt rust in je drukke leven! Je kent het vast, rondslingerende briefjes, krabbels, boodschappenlijstjes, verjaardagskalenders noem maar op. Een bullet journal is een leeg notitieboekje waarin je op een creatieve manier van alles verzamelt, zo heb je overzicht en brengt het rust.

Doen! Papier hier! Handgeschept, geribbeld, glad, gekleurd, transparant, dun, dik, karton. Om te knippen, plakken, vouwen, scheuren voor het maken van decoraties, planten en zelfs meubilair. Handlettering, kalligrafie, papiervouw of snijkunst. Volg scrapbooking voor gevorderden of stap voor stap voor beginners, verwerk foto’s maak een Selfy met je Selphy! PaperPassion is voor alle papierliefhebbers Knip, plak, schets, kleur, schrijf, verf en bewonder!

Informatie: PaperPassion is 18, 19,20 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur Koepelhal Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p. online. Aan de kassa 10 euro p.p. www.paperpassion.nl

 

|Doorsturen