Tilburg in Bedrijf

Plameco: nieuw plafond in één dag

Door Peter van Oirschot

TILBURG - In het millenniumjaar 2000 is Plameco van start gegaan. De mensen van Plameco hebben een hoop ervaring opgedaan met Plameco plafonds en zich het vak van het spannen en monteren van spanplafonds eigen gemaakt. Door deze ervaring en veel enthousiasme over dit fantastische product is besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen via het eigen Plameco Vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco Vakbedrijf Van Osch in Gemert en sinds 2018 ook in Riel gevestigd.

Plameco plafonds worden middels een gepatenteerd klemsysteem binnen één dag gemonteerd. In de volksmond worden dit ook wel spanplafonds genoemd. De unieke monteertechniek biedt ongekende mogelijkheden, zowel technisch als esthetisch. Zo kunnen onze spanplafonds in de meest moeilijke hoeken gehangen worden, zijn ze vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacterie werend en zijn ze hierdoor tevens geschikt voor alle ruimten, binnen en buiten. Daarnaast zijn Plameco plafonds geheel naar uw wens aan te passen. Van klassiek tot modern en van standaard tot uw eigen ontwerp. Zo zijn er meer dan honderd verschillende kleuren en vele verschillende patronen en types. De spanplafonds zijn ook verkrijgbaar met een afbeelding en is de verlichting naar eigen wens en op iedere willekeurige plek te realiseren. Zelfs achter het plafond, wat samen met een lichtdoorlatend (transluscent) spanplafond voor indrukwekkende effecten zorgt.

Bezoek om een impressie te krijgen de showroom aan de Spoorweide 1 in Riel. Van donderdag 5 t/m zondag 7 april zijn er telkens van 10.00 tot 16.00 uur voorjaars kijkdagen. Kamer laten inmeten, mogelijkheden bespreken en direct een prijsindicatie? Dan komt men graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Kijk voor meer informatie op www.plameco.nl

|Doorsturen