Tilburg in Bedrijf

Profile Tilburg introduceert nieuw onderhoudsconcept

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De vestiging van Profile Car & Tyreservice aan de Siriusstraat 116 in Tilburg introduceert vandaag 'Pro' een nieuw onderhoudsconcept op het gebied van onderhoud en reparaties.

De Pro's van Profile bieden de consument transparantie, service en gemak. Om de particuliere en de zakelijke rijder steeds meer tegemoet te komen, introduceert Profile Car & Tyreservice Tilburg het Pro concept, dat staat voor het totaal plaatje van onderhoud en APK, banden en velgen, airco-service en alle andere voorkomende reparaties. De werkzaamheden worden ingevuld op een checklist en oude onderdelen worden bewaard. Vooraf krijgt de klant een duidelijke offerte. Hij kan kiezen tussen basis- of fabrieksonderhoud en krijgt op onderhoud, reparatie en banden standaard een jaar garantie.

Profile Car & Tyreservice Tilburg zorgt voor een gastvrije ontvangst met goede koffie en gratis wifi. Een expert brengt gratis de banden op spanning en zorgt indien nodig voor een vervangende auto.

"De vestigingen die Pro's van Profile mogen voeren voldoen aan strenge eisen", zegt Eddy van Hemert van de Tilburgse vestiging. "We gebruiken technisch hoogwaardig gereedschap en houden het personeel met behulp van opleidingen en trainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. We zijn erg trots dat we dit nieuwe concept mogen uitdragen. En wij verliezen onze dienstverlening voor trucks niet uit het oog. Die blijft op het bekende hoge kwaliteitsniveau.

 

In de periode van 25 januari t/m 14 februari kunt u bij Profile Tilburg rekenen op de volgende drie aanbiedingen: gratis uitlijn-controle uitvoeren, tegoedbon afhalen voor een gratis APK, en verloting van een gratis weekend Tesla rijden.

|Doorsturen