Tilburg in Bedrijf

Raad van commissarissen Rabobank Tilburg en omstreken

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Mevrouw ing. Sandra Smits is op 5 juni door de ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken benoemd tot lid van de raad van commissarissen. De benoeming gaat per 1 juli 2018 in.

¿Wij zijn blij met de komst van Sandra Smits, een aanwinst voor het team. Sandra kent Rabobank goed, heeft veel bestuurlijke- en toezichthoudende ervaring en heeft een uitstekend netwerk in en rond Tilburg", aldus Ton Horn, voorzitter van de raad van commissarissen.

Sandra Smits studeerde Technische Bedrijfskunde in Delft, waar ze in 1996 haar ingenieurstitel behaalde. Zij startte haar loopbaan bij Grimbergen Engineering en Projects en vervolgde deze later bij VDR Bouw. In 2004 maakte zij de overstap naar Koninklijke Saan, waar zij diverse functies vervulde en in 2010 directeur werd. Momenteel heeft zij de algehele leiding over de vestiging Tilburg. Sandra vervult daarnaast diverse nevenfuncties. Op dit moment als voorzitter Logistiek Midden Brabant en derhalve ook als bestuurslid Midpoint Brabant. Zij is lid van het hoofdbestuur van TLN, de branche organisatie Transport & Logistiek Nederland. En zij is bestuurslid bij VNO/NCW voor de regio Midden Brabant.

Sandra Smits vult de vacature in die ontstaat door het vertrek van de heer F.F.J.M. (Florent) Claassen.

|Doorsturen