Tilburg in Bedrijf

Smakelijke Decembermaand op winkellint Besterd

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Ook dit jaar bent u voor uw decemberinkopen op winkellint Besterd aan het juiste adres. Meer dan 100 speciaalzaken heten u van harte welkom. Uw komst en aankoop wordt dan extra gewaardeerd door middel van de Smakelijke Decembermaand aktie.

De deelnemende ondernemers, herkenbaar aan de raamposter, delen namelijk als blijk van waardering voor uw inkopen bonnen uit, waarmee u een smakelijke gratis attentie ontvangt bij een collega speciaalzaak op de Besterd. Zo kunt u ook kennis maken met een andere ondernemer van winkellint Besterd en zien hoe groot en divers het winkelaanbod hier is. Met de ontvangen bon kunt u kiezen uit maar liefst 12 smakelijke attenties, waarbij u kunt kiezen uit bijvoorbeeld donuts, oliebollen, worstenbrood, bonbons, een fles wijn, griekse lekkernij, verse vleeswaren, kibbeling, hotwings en nog meer lekkernijen.

De Smakelijke Decembermaand loopt tot en met 23 december. Dus, welkom op den Besterd en denk aan het gratis kwartiertje parkeren middels Stop & Shop!

|Doorsturen