Tilburg in Bedrijf

Solidare Natuurvoeding al 35 jaar ‘Something Els’


TILBURG - Je kunt het haast niet missen als je door de Molenbochtstraat rijdt: de knalgele pui van Solidare Natuurvoeding, waarachter Els al 35 jaar een leuke en vooral gezellige biologische winkel runt. En met succes, want als je in de verkiezingen van Beste Bio Winkel al een keer ‘1e plaats Noord-Brabant’ en een keer ‘2e plaats landelijk’ op je naam mag schrijven, heb je recht van spreken.

35 jaar geleden opende Els Meurs de winkel. 20 jaar geleden kwam Els Pijpers in beeld, die 12,5 jaar geleden de zaak overnam. Zogezegd ‘Something Els’ maar de service, gezelligheid en klantgerichtheid is altijd hetzelfde gebleven.

Solidare biedt een groot assortiment biologisch-dynamische producten. Is verder verdeelpunt voor groente/fruit abonnementen en biedt een assortiment mooie kazen, lekkere wijnen, brood van drie verschillende bakkers, veel vleesvervangers en diepgevroren vlees, zuiver huidverzorgingsproducten en vele vega- en glutenvrije producten.

Of je nou op zoek bent naar deze producten of gewoon een gezellig praatje; iedereen is welkom bij Solidare. Daarom willen de mensen van Solidare op zaterdag 22 september met iedereen het glas heffen en samen proosten op het 35-jarig bestaan. ’s Ochtends is de winkel gewoon geopend voor hen die boodschappen willen doen. Tussen 14.00 en 17.30 uur is iedereen welkom om met het personeel een hapje en een drankje te nuttigen. De kids kunnen ook mee, want zij kunnen zich prima vermaken op een springkussen.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld