Tilburg in Bedrijf

Sparen voor Tupperware bij PLUS IJsselstein

Door Petra Jansen

TILBURG - Klanten van PLUS IJsselstein kunnen van 21 april tot en met 27 juli sparen voor Tupperware om hun voorraad weer aan te vullen of om hun eigen collectie op te bouwen.

Bij elke tien euro aan boodschappen ontvangen klanten van PLUS IJsselstein een spaarzegel. Bij 35 zegels is de spaarkaart vol en bij het inleveren en een bijbetaling ontvangen klanten tot wel 87 procent korting op één van de zes verschillende Tupperware producten. Eén van de producten is zelfs gratis. Ronald IJsselstein, ondernemer van PLUS IJsselstein: ¿Als PLUS staan wij voor Goed Eten. En goed eten wil je lang vers houden, want dat voorkomt voedselverspilling. Wij zijn daarom erg trots dat we een spaaractie met de producten van Tupperware starten. De vershouddozen zijn ideaal voor het lang vers houden van etenswaren, zoals kaas, groente en fruit en enorm populair bij jong en oud.¿

Tupperware-dag

Klanten die graag advies en tips krijgen over het langer vers houden van bijvoorbeeld kaas, brood, groente, fruit en vleeswaren, kunnen bij PLUS IJsselstein terecht. Op vrijdag 26 april van 11.00 uur tot 17.00 uur staat er een Tupperware Consulent(e) in de winkel die alle vragen beantwoordt en tips geeft over het lekker lang vers houden van producten. Meer informatie is te vinden op www.plus.nl/tupperware. PLUS IJsselstein is gevestigd aan de Besterdring 110 in Tilburg.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld