Tilburg in Bedrijf

Tapijttegelhuis Tilburg bestaat 35 jaar

Door Petra Jansen

TILBURG - In 1983 opende het Tapijttegelhuis zijn deuren. Maar in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is het assortiment intussen veel groter dan alleen tapijttegels.

Joep de Beer

In 1983 bestond de collectie van het Tapijttegelhuis ook echt alleen uit tapijttegels. "Maar inmiddels verkopen we ook pvc, marmoleum, laminaat, kamerbreed tapijt, vinyl, lamelparket, trapstoffering en binnenzonwering", zegt eigenaar Erik Veerman. "Op dit moment is vooral pvc een verkoophit bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen", voegt hij daaraan toe. Het enorme aanbod tapijttegels is een blijvertje. Van de bekende merken zoals o.a. Heuga, Desso, Forbo, Modulyss en Balsan heeft Het Tapijttegelhuis de nieuwste collecties, maar de winkel is ook gespecialiseerd in restpartijen die tegen flinke korting weg mogen.

Verhuisd
Het Tapijttegelhuis is in al die jaren ook een paar keer verhuisd. Van de Tivolistraat naar de Koestraat en vervolgens naar industrieterrein Vossenberg. Veerman: "Toen ik de winkel in 2004 overnam, wilde ik graag weer terug naar de wijk waar de zaak eerder al zat. En zo kwam ik op de huidige locatie terecht: de Veldhovenring."

Service
Veerman vindt het belangrijk dat klanten zich op zijn gemak voelen. "De winkel is een soort huiskamer, waar klanten ongedwongen hun keus kunnen maken. Ze moeten zich gewaardeerd voelen." Service staat bij het Tapijttegelhuis bovenaan. Zo komen de medewerkers met stalen aan huis indien nodig. De meeste goederen zijn uit voorraad leverbaar en de levertijd is vaak niet langer dan een week.

Projectstoffering
Het Tapijttegelhuis doet ook projectstoffering en denkt daarbij van advisering tot oplevering mee met de klant. Veerman: "Het gaat om bedrijven en instellingen zoals winkels, kantoren, scholen en zorginstellingen. Er is op dit moment vooral veel vraag naar tapijttegels en pvc-vloeren."

Jubileumkorting
Ter ere van het jubileum krijgen klanten van het Tapijttegelhuis de gehele maand mei 10 procent extra korting, op de toch al laag geprijsde, tapijttegels uit voorraad. En er is voor iedere klant een leuk presentje. Meer weten? Kijk alvast op www.tth-tilburg.nl. Of kom langs in de winkel aan de Veldhovenring 36 in Tilburg.

|Doorsturen