Tilburg in Bedrijf

Tijd voor beweging

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Geniet jij ook zo van de zomer? Na de vakantie kun je weer terug in shape komen met WorkOutDoor.

WorkOutDoor is een sportbedrijf voor outdoor fitness. Trainen bij WorkOutDoor betekent in blokken van 8 weken in groepsverband werken aan conditie, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en stabiliteit. Dat gebeurt altijd met twee deskundige instructeurs en in de buitenlucht. WorkOutDoor is echter geen bootcamp: het gaat om de totale training van het lichaam en sporten op de juiste manier. De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, sportervaring, conditie of blessures. Iedereen wordt maximaal uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. Daarnaast worden personal trainingen, bedrijfsclinics en trailrun trainingen aangeboden.

Waarom trainen bij WorkOutDoor? Huub Jacobs van WorkOutDoor: “Allereerst is sporten in de buitenlucht veel gezonder dan binnen sporten. Frisse lucht, meer zuurstof en energie, minder stress en spanning; wie wil dat nu niet? Ook kan er op deze manier gewerkt worden aan de opbouw van een goede weerstand en conditie. Niets is leuker dan dit buiten te doen, met de materialen die de natuur en de stad je geven. De trainingen van WorkOutDoor zijn voor iedereen geschikt en worden professioneel begeleid door gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs. Trainen in groepsverband is bovendien heel motiverend en gezellig, maar vergis je niet: er wordt wél keihard gewerkt!”

De groepslessen vinden plaats op woensdag-, zaterdag- en zondagochtend om 09.00 uur in Goirle (Gorp & Roovert), en op dinsdagavond om 19.30 uur in Tilburg (Piushaven). Kijk voor meer informatie op www.workoutdoor.nl en meld je aan voor een gratis proefles.

|Doorsturen