Tilburg in Bedrijf

Tilburgse ondernemers vooruit met De Ploeg

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Niet in je eentje ploeteren, voldoende inkomen genereren en een sterke groep mede-ondernemers om je heen. Dat kan, in De Ploeg.

Bas Bolhuis

Op dinsdag 6 maart zijn de bedrijfspresentaties van Ploeg2. Ben je Tilburgs ondernemer? Kom je kijken? In mei wordt namelijk gestart met een nieuw team.

Blijvend resultaat

De Ploeg is een gemengd team van Tilburgse ondernemers: bijna-ondernemers, starters en ervaren ondernemers. Ieder houdt z'n eigen bedrijf, maar je doorloopt wel gezamenlijk training en coaching gericht op zakelijke groei en persoonlijk ondernemerschap. Ploeg-deelnemers komen én blijven in beweging, ondernemen met meer richting, plezier en resultaat. Na afloop van het programma blijft De Ploeg als intervisiegroep bij elkaar.

Bedrijfspresentaties

De tweede Ploeg, gestart in oktober, heeft alle reden voor een feestje. De bedrijven stáán, resultaten zijn geboekt en het team zoekt elkaar op voor intervisie, steun en stimulans. De bedrijfspresentaties van deze Ploeg op dinsdag 6 maart zijn dan ook hét moment om zakelijke en persoonlijke groei te vieren.

Aanmelden

In mei start Ploeg3. Er zijn inkomensafhankelijke tarieven. Meedoen met een (tijdelijk) krappe beurs is mogelijk. Dat kan dankzij subsidie van Tilburg Akkoord, een donatie van Rabobank Tilburg e.o. en ex-deelnemers aan De Ploeg die (een deel van) hun ontvangen subsidie 'terugploegen' in de pot.

 

Meer weten? Meedoen in mei? Op 6 maart komen kennismaken? Dat kan allemaal. Bel , mail of kijk op website www.deploegtilburg.nl

|Doorsturen