Tilburg in Bedrijf

Unieke banenmarkt transport en logistiek

Door Peter van Oirschot

TILBURG - The knowledge en Blom Verkeersschool slaan op donderdag 24 mei de handen inéén in de zoektocht naar toekomstige chauffeurs. Rianne de Brouwer, commercieel directeur The Knowledge: "Daar waar onze specialisatie ligt op het gebied van HR, ligt de specialisatie van BLOM in het opleiden. Door deze combinatie kunnen we dus goed opgeleide flexwerkers leveren aan onze klanten."

Op donderdag 24 mei vindt er een unieke banenmarkt plaats. De banenmarkt wordt geopend met een presentatie over de werkgelegenheid in de sector. Aansluitend is er gelegenheid om kennis te maken met diverse bedrijven uit de sector transport en logistiek. Iedereen die op zoek is naar een baan in deze branche (geen administratieve functies) is van harte welkom.

Mis je nog een aantal uur voor de code 95 of ben je nog helemaal niet in bezit van het rijbewijs? Geen probleem! Wat jouw opleidingsbehoeften ook zijn, de initiatiefnemers kijken graag met je mee. Ben je gemotiveerd en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor deze banenmarkt (aanmelding gewenst) via tel. 076-5015535 of iris@verkeersschoolblom.nl

|Doorsturen