Tilburg in Bedrijf

Van Mossel nu ook in Tilburg met Fiat, Alfa Romeo en Jeep

Door Peter van Oirschot

WAALWIJK - Na de overname van Autobedrijf Otten in Breda afgelopen september en het hiermee verkregen dealerschap van Fiat, Alfa Romeo en Jeep, breidt Van Mossel nu ook uit in Tilburg met deze merken. Op 15 oktober zijn de deuren van de splinternieuwe vestiging aan de Kraaivenstraat open gegaan. Het is de tiende Van Mossel vestiging in deze straat.

Algemeen directeur Eric Berkhof van de Van Mossel Automotive Groep: “De mensen uit Tilburg en omgeving kunnen we nu nog dichterbij huis van dienst zijn met de verkoop en het onderhoud van Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Professional (bedrijfswagens). Een echte aanwinst, want deze merken kenden langere tijd geen officieel dealerschap in Tilburg. Van Mossel is nu de enige officieel erkende dealer van deze merken en biedt daarmee

officiële fabrieksgarantie en onderhoud. De monteurs werken onder auspiciën van de importeur en volgen alle trainingen. Een veilig gevoel en zekerheid wat we onze klanten graag bieden.”

Kijkje nemen

De nieuwe vestiging voldoet volledig aan de nieuwste eisen van deze tijd. Een feestelijke opening staat na de herfstvakantie te gebeuren, maar iedereen die de nieuwe vestiging eerder wil bewonderen en tevens wil profiteren van mooie aanbiedingen is van harte welkom om vast een kijkje te gaan nemen.

Kijk voor meer informatie op www.vanmossel.nl

|Doorsturen