Carnaval

Veel keus en scherpe prijzen bij carnavalswinkel Van der Kruijs

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Aan de Piushaven in Tilburg (Kruikenstad) is dit jaar een carnavalswinkel gevestigd, die goed is voor 1000 m2 carnavalsplezier. Op deze locatie, die van binnen feestelijk in de stadskleuren is omgetoverd en bij de Tilburgers beter bekend staat als het pand van de Harense Smid, biedt carnavalswinkel Van der Kruijs een gevarieerde keuze aan van carnavalskleding en -accessoires voor jong en oud. Ook de officiële sjaals, mutsjes, strijkemblemen en andere attributen van Kruikenstad worden verkocht om de Carnaval Stichting Tilburg een warm hart toe te dragen.

Zeven dagen per week -met meerdere koopavonden- staat het enthousiaste team van Van der Kruijs klaar om voor iedereen een passende outfit te vinden. De kracht zit volgens hen in de diversiteit van de collectie. "Wij proberen veel keuze te bieden tegen een scherpe prijs. De winkel wordt daarom tot aan carnaval dagelijks aangevuld met nieuwe artikelen om ook carnavallers die 'last minute' nog binnenlopen een ruime keuze te kunnen bieden. Dit neemt niet weg dat we aanraden om op tijd een kijkje te komen nemen om teleurstellingen te voorkomen."

Voor actuele openingstijden wordt verwezen naar website www.carnavalswinkelvanderkruijs.nl. Op de Facebookpagina Carnavalswinkel van der Kruijs Tilburg staan alle laatste nieuwtjes en leuke win-acties.

|Doorsturen