Tilburg in Bedrijf

Vier de lente met Latenzo

Door Peter van Oirschot

UDENHOUT - In het weekend van 23 en 24 maart presenteert Latenzo in Udenhout de nieuwe voorjaars- en zomercollectie.

Thomas Segers

Latenzo opent het nieuwe fashion-seizoen met twee spetterende dagen en een aantal leuke bijkomstigheden. De nieuwe lente- en zomercollectie wordt geshowd door mannequins en Latenzo verloot tweemaal een reis t.w.v. 500 euro. Daarnaast kunt u uw net geshopte look helemaal laten afmaken met een bijpassend make-upje. Verder kunt u genieten van heerlijke lentebok biertjes. Kortom, Latenzo Udenhout heeft een mooi programma voor haar klanten, om het nieuwe seizoen goed en feestelijk te beginnen.

Er hangt weer genoeg mooie en stoere kwaliteitskleding in de rekken. Naast de vertrouwde merken als Nikkie, Expresso, Taifun, Aaiko, Yaya en Vila zijn er nieuwkomers als Alix The Label, Moliin Copenhagen en JcSophie. Ook de ‘échte mannen’ hebben bij Latenzo volop keus. Cast Iron, No Excess, Myer, Mac, Vanguard, State of Art en natuurlijk PME Legend zijn klaar om gedragen te worden.

Iedere prijsklasse

De modezaak aan de Kreitenmolenstraat 80 in Udenhout, met een tweede filiaal in Goirle, heeft de klant alles te bieden op het gebied van dames- en herenmode, schoenen en lifestyle accessoires, zoals sieraden, horloges en tassen. Voor elke leeftijd, van 14 tot 90, en voor iedere prijsklasse is deze uitstekend gesorteerde modezaak een 'must' voor iedereen die zich wil kleden volgens de laatste modetrends.

Latenzo Udenhout is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur. Met gratis parkeergelegenheid kunt u altijd makkelijk uw auto kwijt. Tijdens het winkelen kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij. Bent u er rond de middag van dinsdag t/m zaterdag? Dan biedt Latenzo de betalende klanten een gratis lunch aan.

|Doorsturen