Tilburg in Bedrijf

Win shoppen in Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Door Peter van Oirschot

EINDHOVEN - Speel van 3 tot en met 29 april mee op de speelautomaten en win waardecheques van Winkelcentrum Heuvel ter waarde van 50 euro. U ontvangt dan tevens een actielot, waarmee u tijdens de winnaarsavond kans maakt op één van de twee waardecheques van 500 euro of de hoofdprijs: een waardecheque van liefst 1.500 euro, die wordt uitgereikt op maandag 30 april tijdens een speciale winnaarsavond.

Een dagje winkelen in Eindhoven begint op de Heuvel. In het hart van dé technology- en designstad vindt u het grootste overdekte winkelcentrum van Eindhoven, Heuvel Eindhoven. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en met een ruime luxe parkeergelegenheid direct onder het winkelcentrum. Met meer dan 80 fashion en lifestyle winkels, restaurants en ruimte voor entertainment vindt u altijd wat u zoekt in de Heuvel.

Hoe kunt u deze prachtige prijs winnen? De Mystery Jackpot valt willekeurig als extra prijs op één van de speelautomaten en is onafhankelijk van inworp of winnende combinatie. Waardecheques zijn alleen in te wisselen bij de deelnemende winkels van Winkelcentrum Heuvel.

|Doorsturen