Tilburg in Bedrijf

Winkelpubliek ontdekt Tilburg als ultieme shopstad

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

TILBURG – Voor steeds meer mensen in Brabant is het logisch om een dagje te gaan winkelen in Tilburg. De stad heeft afgelopen jaar flink geïnvesteerd om het stadshart om te toveren tot shopwalhalla voor een groot publiek. Zo openden topmerken als Hudson's Bay, Decathlon, Scotch&Soda en Tumble 'N Dry hun deuren in de binnenstad. Daarnaast werd de nieuwe winkelpassage Frederikstraat geopend en kreeg Tilburg de primeur van de nieuwe HEMA-formule.

Make-over binnenstad Tilburg
De verbouwing van de binnenstad heeft de gemoederen in Tilburg flink beziggehouden. Maar het resultaat mag er zijn. De winkelopeningen trokken veel publiek en de reacties van bezoekers op de vernieuwingen zijn heel positief. Met de nieuwe winkelpassage Frederikstraat zijn de Heuvelstraat en het Pieter Vreedeplein met elkaar verbonden. Hierdoor is de bereikbaarheid van winkels voor bezoekers sterk verbeterd.

Veel nieuwe topmerken
Populaire nieuwkomers zijn de HEMA Nieuwe Stijl, Costes, Sissy Boy, Scotch&Soda, Tumble 'N Dry, Hudson's Bay, Decathlon en Rojami's Brandstore. Samen met winkels als Intersport, MediaMarkt en Sacha heeft Tilburg een aantrekkingskracht gekregen die tot ver buiten de stad reikt.

Kerstshoppen in Tilburg
Rondom de feestdagen is er van alles te beleven in Tilburg. De winkels zijn langer open en er is gewerkt aan een sfeervolle verlichting en decoratie. Vanuit heel Brabant komen mensen hun kerstinkopen in Tilburg doen. Daarmee sluit de stad een mooi jaar af en bewijst het klaar te zijn voor de toekomst: Tilburg als ultieme shopstad van Brabant.

 

|Doorsturen