Tilburg in Bedrijf

Wist je dat Pleiade al 30 jaar bestaat?

Door Joost de Beer van Tilburgse Koerier

We begonnen als klein winkeltje in de Enschotse straat en verhuisden al snel naar het pand in de Willem II straat waar we zo’n 25 jaar bleven.
In 2014 groeiden we uit ons jasje in de Willem II straat en verhuisden naar de Nieuwlandstraat met een meer uitgebreid concept dan de winkel die we jarenlang waren.
De StadOase ontstond: een Inspiratiewinkel met praktijk- yoga- en meditatieruimte en het Bio Café .

Na vijf jaar en een steeds veranderende inrichting zijn we trots dat Pleiade heeft laten zien dat het de mooie plek midden in het Dwaalgebied verdient.
Elke dag verwelkomen we onze dierbare vaste klanten en steeds weer nieuwe gezichten.
In de tijd waarin internetshoppen hoogtij viert kun je bij Pleiade nog écht advies krijgen en de producten voelen en uitproberen.
Wij kennen onze klanten en doen ons best je persoonlijk en met kennis van zaken te adviseren.


De OASE
Onze meditaties, yogalessen, massages en de diverse consulten, lezingen en workshops zijn er om jou te inspireren en ondersteunen.
Het Bio Café
In het Bio Café kun je al 5 jaar terecht voor heerlijke (vegan) taartjes, soep en broodjes. Onze Raw Chocolate taart en Kurkuma Latte zijn bekend in de wijde omgeving en zeker een aanrader. Er vinden bijzondere ontmoetingen plaats en je kunt er heerlijk rustig werken voor je studie of eenmanszaak.
FEEST
Tijdens deze bijzondere week van 2 t/m 7 september zullen er speciaal voor jou extra veel workshops en consulten worden georganiseerd, allen voor een zeer kleine bijdrage van 5 EUR.
Op donderdagavond is er bovendien een feestelijk vegan aanschuifdiner waar je nog voor kunt inschrijven voor de feestelijke prijs van 30 EUR inclusief hapjes en drankjes.
Iedere dag zijn er bovendien speciale aanbiedingen en kortingacties en voor iedere klant een kleine attentie. 
Bel of mail naar de winkel voor meer info of om je aan te melden: info@pleiadetilburg.nl of 013-536 12 86

|Doorsturen