Tilburg in Bedrijf

Advertorial

Zorgvilla Gardiaan

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Zorgvilla Gardiaan, nieuw in Dongen!
De deuren zijn geopend! Zorgvilla Gardiaan bevindt zich sinds kort in het hart van het landelijke Dongen. Met haar gunstige ligging tussen ‘de Biesbosch’ en de ‘Loonse & Drunense Duinen’ is het ideaal voor uitstapjes in de buitenlucht. Dongen kent een lange geschiedenis in het bourgondische Brabant en kenmerkt zich door haar rustige omgeving en bosrijke gebieden.

Echt thuis door persoonlijke zorg en aandacht
Locatiemanager Lisette van der Vliet: ‘In Zorgvilla Gardiaan hebben ouderen met dementie recht op een menswaardig leven en persoonlijke aandacht. Huiselijkheid in een kleinschalige woonomgeving en 24-uurs begeleiding staan daarbij centraal’.

Zorgvilla Gardiaan is gevestigd in het voormalig klooster in Dongen. Het klooster is gerenoveerd, met behoud van de karakteristieke elementen. Er zijn 33 ruime en sfeervolle appartementen gecreëerd, die naar eigen smaak ingericht kunnen worden. ‘Mensen richten hun appartement in met eigen meubels, zodat het voelt als thuis. Herkenbare spullen zijn namelijk erg belangrijk voor iemand met dementie’.

Stepping Stones Home & Care
Villa Gardiaan is onderdeel van Stepping Stones Home & Care. Wij bieden ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen een stijlvolle en huiselijke woonomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in 24-uurs kwalitatief hoogstaande zorg voor ouderen met dementie.

Onze zorgvilla in Dongen is de eerste locatie van Stepping Stones Home & Care in de provincie Noord-Brabant. De omvangrijke, maar tevens warme villa beschikt over 32 appartementen verdeeld over twee verdiepingen. Verder biedt de binnenplaats van het klooster een uitstekende locatie voor de vele activiteiten of om ontspannen te genieten van de buitenlucht.

Benieuwd naar zorgvilla Gardiaan? Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of rondleiding met onze relatiemanager Alie van den Brink via 088 – 113 20 00 of abrink@steppingstones.nl. Meer informatie over zorgvilla Gardiaan vindt u op onze website.

 

|Doorsturen

Tilburg in Beeld