Uit

013 genomineerd voor award in categorie ‘Favorite venue’

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie

“Van, voor en door de industrie.” Zo valt de uitreiking van de Dutch Live Entertainment Production Award (DLEPA) het beste te omschrijven. Op maandagavond 10 april vindt de derde editie plaats in AFAS Live in Amsterdam. 013 is genomineerd in de categorie ‘Favorite venue’. Het Tilburgse poppodium staat in een mooi rijtje naast Ziggo Dome en AFAS Live.

De Dutch Live Entertainment Production Awards (DLEPA) zijn opgericht om de vak professionals uit de live industrie in het zonnetje te zetten. Het is de derde keer dat de prijzen uitgereikt worden. Na een succesvol 2014 en een nog succesvoller 2015 is de verwachting dat ook in 2016 bezoekersrecords verbroken zijn. Het gaat dus goed met de Nederlandse livebranche. Des te meer reden om de krachten achter deze industrie op maandagavond 10 april extra uit te lichten.

013 is genomineerd in de categorie ‘Favorite venue’. Voorgaande jaren waren Ziggo Dome, Westergasfabriek, Ahoy en Gelredome genomineerd. Dit jaar deelt 013 de nominaties met Ziggo Dome en AFAS Live (voorheen de Heineken Music Hall). 013 is daarmee het eerste poppodium dat genomineerd is. Directeur Frens Frijns reageert trots: ““Het is een hele eer om door de professionals uit de entertainment industrie genomineerd te worden in de categorie ‘Favorite Venue’. Het laat zien dat 013 een krachtige speler is in de eventmarkt en zich zelfs kan meten met de grootste zalen uit ons vakgebied.”

|Doorsturen