Uit

11de editie van The Road Symposium in het teken van ‘entrepreneurship creates happiness’

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

Op maandagavond 10 april zal The Road Symposium plaatsvinden. Deze 11de editie van het ondernemerschapssymposium biedt een afwisselend, interessant en inspirerend programma voor zowel studenten, student-ondernemers als andere geïnteresseerden met passie voor ondernemerschap. Het symposium is een kans voor mensen die graag meer te weten willen komen over wat ondernemerschap is en wat het inhoudt in de praktijk.

Sprekers:

Paul Wiertz, oprichter Couverts
Niet meer wachten tot het restaurant open is om te reserveren, maar via Couverts direct online alvast jouw tafel boeken. Paul Wiertz en zijn compagnon kwamen op dit idee toen zij telefonisch een tafel wilden reserveren en gevraagd werden later terug te bellen. Na overnames door RTL Ventures en TripAdvisor vertelt Paul graag zijn ondernemersverhaal.

Ynzo van Zanten, ondernemer, influencer en Choco Evangelist
Ynzo is ondernemer, influencer op het gebied van verantwoord ondernemen en als Choco Evangelist bij Tony’s Chocolonely de verspreider van het verhaal van de chocolademakers met een missie. Een inspirerend verhaal over sociaal ondernemen, het veranderen van een industrie en het oplossen van een wereldprobleem.

Patrick Hurenkamp, oprichter Bloomon
Patrick Hurenkamp haalde binnen een paar jaar 21,5 miljoen euro aan startkapitaal op. Samen met zijn twee zakenpartners startte hijBloomon, waar de bloemen praktisch direct van de kweker naar de klant gaan. Ze zijn actief in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Denemarken, en aan ambitie is er geen gebrek.

Meike de Jong, dagvoorzitter
Ze is bekend als nieuwslezeres bij RTL Nieuws en Radio 583 en fungeert daarnaast als succesvol dagvoorzitter en presentator: Meike de Jong. Zij is geboren in Tilburg heeft hier ook haar opleiding Journalistiek gevolgd. Op 10 april zal zij de avond voorzitten.

Organisatie
Het evenement wordt georganiseerd door de Academic Business Club (ABC), een netwerkvereniging voor ondernemende studenten uit de regio Tilburg. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door Tilburg University, het Tilburg Center of Entrepeneurship, Starterslift, Tilburg Studentenstad, NHTV, Avans Hogescholen en een groot aantal Tilburgse ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.

Aanmelden
Het symposium vindt op maandagavond 10 april plaats van 18.30 tot 22.00 in Theaters Tilburg.
Je kan je aanmelden via www.theroadsymposium.nl.

|Doorsturen