Uit

The Box Hilvarenbeek, 26 mei

Eerste tribute night met Up The Irons (Iron Maiden Tribute)

Door een lezer

Op 26 Mei zal Up the Irons, de ultieme Iron Maiden tribute band een optreden geven in The Box Hilvarenbeek. Up the Irons is de eerste in een serie van tribute bands die The Box zullen aandoen op de tribute nights die hier zullen worden georganiseerd. Up The Irons is de enige serieuze Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.

Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië. Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium!

De eerste drie tribute nights die reeds bekend zijn gemaakt zijn: 26 mei 2017 Up The Irons, (Iron Maiden) 27 Oktober 2017 Purple Shade (Deep Purple) (Met leden van oa epica, ex Vulture, Highway chile en orgelvreten) 03 Maart 2018 Imitallica (metallica) Gedurende het jaar zullen nog een paar bekende tribute bands in deze serie worden aangekondigd. De avonden beginnen om 20.00 uur en voor tickets kunt u terecht op: www.ojcthebox.nl/tickets. The Box is gelegen aan de Bukkumweg 30a te Hilvarenbeek

|Doorsturen