Lezersacties

40UP keert terug naar 013

Door Caroline van de Oetelaar

TILBURG - Na een lange warme zomer keert 40UP terug naar 013 om daar op zaterdag 6 oktober de herfst te vieren. Aanvang om 20.30 uur.

Elke Teurlinckx

40UP is dé clubavond waarop je van veertig jaar dansmuziek kunt genieten in beeld en geluid. Je hoort niet alleen de muziek, maar ziet ook de originele videoclips daarbij. Die komen in 013 het best tot hun recht, want van alle poppodia is de Tilburgse poptempel de enige waar drie schermen breed kunnen worden vertoond. Op het feest der herkenning komen alle hits voorbij. Van Kool & The Gang tot David Bowie, van Kings of Leon tot Gloria Estefan. En meezingen mag natuurlijk.

De hits worden gedraaid door 40UP pionier van het eerste uur Alex van Oostrom. Hij is een van de allereerste DJ’s van Nederland, maar heeft nog niets van zijn kracht verloren. Alex wordt bijgestaan door Ruud Bouma, eveneens een DJ met een schat aan ervaring en een vaste waarde binnen het 40UP team.

Het leuke van 40UP is dat het concept breed toegankelijk is en qua muziek iedereen wat biedt. Vind je een liedje niet leuk, dan haal je een drankje bij de bar of je komt even op adem in de foyer. Grote kans dat je vijf minuten later een nummer hoort dat je van A tot Z kunt meezingen. De organisatie verwacht veel van de opening van het seizoen in 013, want niemand is te oud om te dansen. Overigens ben je onder de 40 ook van harte welkom en zeker niet de enige want goede muziek is tijdloos en dat geldt ook voor de leeftijd.

Kaarten voor 40UP zijn nu nog verkrijgbaar voor 12,50 euro via www.40up.nl. Kom je met z’n vieren, dan betaal je 10 euro zolang er nog groepskaarten verkrijgbaar zijn.

Lezersactie

Voor lezers van de Tilburgse Koerier zijn 3 x 2 vrijkaarten beschikbaar. Wil jij kans maken op twee vrijkaarten? Stuur dan uiterlijk maandag 1 oktober een e-mail met je naam naar lezers@tilburgsekoerier.nl. De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

|Doorsturen