Uit

Alle liefs uit Tilburg wijde wereld in


TILBURG - In 2018 maakte Dear Adam, bestaande uit Joosje Jochems (winnares Jacques de Leeuw Prijs 2011) en Wessel Maas een prachtproject, waarbij ze liefdesverhalen verzamelden van inwoners uit Tilburg en deze vertaalden naar soulvolle liedjes en een bijbehorende theatervoorstelling. Met een doel voor ogen: mensen aan elkaar verbinden door ze elkaar te laten ontmoeten op een 'common ground', namelijk de liefde.

In 2018 hebben ze de voorstelling op verschillende locaties als try-out gespeeld en verder aangepast. Daarnaast verscheen er een plaat genaamd 'Liefs, uit Tilburg' met liedjes uit de voorstelling. Deze kreeg gelijk een lovende recensie van VPRO soul en jazz/vrije geluiden.

Het duo wordt versterkt door een te gekke band (Joost Koevoets, Lucas Beukers, Boudewijn Willems, Noah Seelmann en Koen Smits) en regisseur (Maartje van der Meij). Allen kwamen elkaar tegen op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Op 1 december spelen ze om 16.00uur in Theaters Tilburg hun voorstelling in vol ornaat. Laat je meenemen op een liefdesreis door Tilburg.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl

De voorstelling zal komend jaar door het hele land trekken. De tour zal eindigen in Tilburg, waar de opgedane verhalen en nieuwe ontmoetingen weer graag met Tilburg worden gedeeld, in de vorm van een performance. Met de hulp van de vrienden die ze onderweg hebben ontmoet. Kijk voor meer informatie op www.liefsuittilburg.com

|Doorsturen